PRISER PÅ BRUGTE IPHONES

iPhone X – 64 GB priser

Vi har fundet gennemsnitsprisen på en iPhone X med 64 GB hukommelse til salg på DBA.dk.

Den 27-12-2022, var der 131 eksemplarer til salg af iPhone X med 64 GB hukommelse.

Vi har så beregnet gennemsnitsprisen automatisk og kommet frem til at:

En iPhone X – 64 GB koster i gennemsnit:

1500 DKK

på DBA.dk
simpleicon.com Collection Of Flat Icon, Symbols And Glyph Icons

Sådan har vi fundet brugtprisen på iPhone X – 64 GB

Vi udregner brugt prisen på en model, ved at samle data fra websites som DBA.dk og Facebooks Marketplace. Vi går simpelthen alle annoncer igennem der findes lige nu med en iphone model til salg.

Ud fra de data kan vi så udregne en gennemsnitpris. Hvis der fx er 120 annoncer til salg med en bestemt iPhone, så udregner vi gennemsnitsprisen ud fra de 120 priser på annoncerne. Det giver et ret præcist billede af hvad prisen for en specifik model er lige nu, men husk på at det kun er prisen som telefonen er sat til salg til.

Vi ved ikke noget om hvad telefonen faktisk blev solgt til! Så skal du sælge din telefon kan du bruge vores pris som udgangspunkt, men skal du i stedet købe, så kan det måske betale sig at byde lidt lavere.

Prisudvikling

Fordeling af priser

Så mange annoncer har vi brugt til beregning til prisen på en iPhone X – 64 GB
DBA.dk: 131

iPhone X

IPhone X er en knivskarp telefon i et flot og elegant design. Telefonen blev udviklet af Apple for at markere 10-års jubilæet for den populære telefon, og var den bedste iPhone til dato.

IPhone X er den iPhone der har den største skærm, en Super Retina skærm på 5,8. Telefonen fås i silver og space grey, og er designet i glas og rustfrit stål, som er med til at give telefonen et design i særklasse.

Den smarte telefon har Face ID, samt A11 Bionic-chip med Neural Engine. Den er vandafvisende i op til 30 minutter, på ned til 1 meters dybde.

Med til iPhone X finder du 2 kameraer, en vidvinkel med en blændeåbning på 1,8, samt en tele med blændeåbning 2,4. Ligeledes har telefonen dobbelt optisk billedstabilisering, samt portrætfunktion med 5 effekter – naturlig, studie, kontur, scene og scene mono.

Da iPhone X er designet uden en home-button, blev der i telefonen introduceret Face-ID. En kombination af Face-ID og True Depth, har gjort det muligt at lave ansigtsgenkendelse, som også kan bruges i stedet for et password. True Depth er i stand til at analyserer mere end 50 forskellige muskelbevægelser i ansigtet, som kan vise dine mange ansigtsudtryk i 12 forskellige Animojis. Ansigtsgenkendelse er udviklet i så høj grad, at det ingen begrænsninger har, hvilket betyder at telefonen sagtens kan genkende dig – både med og uden briller og endda i mørke rum.

iPhone X med høj performance

IPhone X er en af de hurtigste telefoner på markedet, takket være en kraftig A11 chip-processor med 3 GB RAM, samt et nano sim kort. Med denne telefon er du garanteret underholdning i op til 10 timer. Du får også en super god lyd med iPhone X, den kan spille højere end tidligere, plus den har en renere klang end hidtil.