PRISER PÅ BRUGTE IPHONES

iPhone SE priser

Vi har fundet gennemsnitsprisen på en iPhone SE til salg på DBA.dk for alle modeller uanset lagringsplads.

Den 01-11-2021, var der 6 eksemplarer til salg af iPhone SE.

Vi har så beregnet gennemsnitsprisen automatisk og kommet frem til at:

En iPhone SE koster i gennemsnit:

1000 DKK

på DBA.dk
simpleicon.com Collection Of Flat Icon, Symbols And Glyph Icons

Sådan har vi fundet brugtprisen på iPhone SE

Vi udregner brugt prisen på en model, ved at samle data fra websites som DBA.dk og Facebooks Marketplace. Vi går simpelthen alle annoncer igennem der findes lige nu med en iphone model til salg.

Ud fra de data kan vi så udregne en gennemsnitpris. Hvis der fx er 120 annoncer til salg med en bestemt iPhone, så udregner vi gennemsnitsprisen ud fra de 120 priser på annoncerne. Det giver et ret præcist billede af hvad prisen for en specifik model er lige nu, men husk på at det kun er prisen som telefonen er sat til salg til.

Vi ved ikke noget om hvad telefonen faktisk blev solgt til! Så skal du sælge din telefon kan du bruge vores pris som udgangspunkt, men skal du i stedet købe, så kan det måske betale sig at byde lidt lavere.

Prisudvikling

Fordeling af priser

Så mange annoncer har vi brugt til beregning til prisen på en iPhone SE
DBA.dk: 6

iPhone SE

Vil du gerne have en smart iPhone, som ligger perfekt i hånden, og som er mulig at betjene med bare en enkelt hånd? Så er den smarte iPhone SE et oplagt valg for dig. For selvom iPhone SE er en mindre telefon, så er der stadig en masse smarte features at komme efter.

Efter lanceringen af Apples iPhone 6 og 6S, var der mange brugere som savnede det lille design, som var kendt for den gamle iPhone 5 og 5S, hvilket var grunden til Apple lancerede iPhone SE.

Selvom iPhone SE er en mindre iPhone, så er telefonen alligevel fyldt med en masse smarte funktioner. Telefonen er udstyret med en Retina skærm med en opløsning på 1136 x 640 pixels. Ligeledes er den udstyret med 12 PM iSight-kamera, samt mulighed for at optage 4K-video med 30 billeder i sekundet.

Apple er kendt for godt design, hvilket naturligvis også gælder denne model iPhone SE. Vælger du en iPhone SE får du en telefon som måler 12,4 cm i højden, 5,9 cm i bredden og med en dybde på 8 millimeter, samt en vægt på blot 113 gram.

IPhone SE har et raffineret design som er en flot kombination af både glas og aluminium, og fås i farverne gold, silver, rosagold og space grey. Omkring skærmen og omkring home-knappen findes en fin diskret ramme som er designet i samme farve som telefonens bagside.

En flot smartphone med smarte features

I iPhone SE finder du den samme 64-bit-processor som du finder i iPhone 6S. Den er designet med Touch ID-fingeraftrykslæser, som gør det nemt for dig at åbne din telefon. Ligeledes er telefonen udstyret med en M9-bevægelseshjælpecensor.

I iPhone SE finder du også et solidt vidvinkelkamera på MP, med en blændeåbning på 2,2. Vælger du en iPhone SE får du en lille telefon med stor ydeevne i et flot design.