PRISER PÅ BRUGTE IPHONES

iPhone 6 Plus priser

Vi har fundet gennemsnitsprisen på en iPhone 6 Plus til salg på DBA.dk for alle modeller uanset lagringsplads.

Den 27-12-2022, var der 44 eksemplarer til salg af iPhone 6 Plus.

Vi har så beregnet gennemsnitsprisen automatisk og kommet frem til at:

En iPhone 6 Plus koster i gennemsnit:

725 DKK

på DBA.dk
simpleicon.com Collection Of Flat Icon, Symbols And Glyph Icons

Sådan har vi fundet brugtprisen på iPhone 6 Plus

Vi udregner brugt prisen på en model, ved at samle data fra websites som DBA.dk og Facebooks Marketplace. Vi går simpelthen alle annoncer igennem der findes lige nu med en iphone model til salg.

Ud fra de data kan vi så udregne en gennemsnitpris. Hvis der fx er 120 annoncer til salg med en bestemt iPhone, så udregner vi gennemsnitsprisen ud fra de 120 priser på annoncerne. Det giver et ret præcist billede af hvad prisen for en specifik model er lige nu, men husk på at det kun er prisen som telefonen er sat til salg til.

Vi ved ikke noget om hvad telefonen faktisk blev solgt til! Så skal du sælge din telefon kan du bruge vores pris som udgangspunkt, men skal du i stedet købe, så kan det måske betale sig at byde lidt lavere.

Prisudvikling

Fordeling af priser

Så mange annoncer har vi brugt til beregning til prisen på en iPhone 6 Plus
DBA.dk: 44

iPhone 6 Plus

iPhone 6 Plus udkom samme år som iPhone 6 og med sin 5,5 LED Retina skærm, hører den til blandt de mange skærme, som også kaldes for Phablet.

Kameraet i en iPhone 6 Plus kan filme fuld HD med op til 60 fps. Telefonen virker på alle de nye 4G frekvenser, hvilket giver dækning i det meste af verden. Du kan også optage små film i slowmotion, plus der er muligheder for at lave stillbilleder i panorama-, HDR- og time-lapse.

Kameraet er lavet med optisk billedstabilisering, hvilket betyder at du kan filme uden synlige rystelser fra en håndholdt telefon.

For at passe på telefonens linse, er det en god ide er at bruge et smart cover til din iPhone 6 Plus, da linsen på telefonens kamera stikker længere ud bagpå.

IPhone 6 Plus i smart design

En af de primære grunde til at iPhone 6 Plus og de mange andre iPhone modeller, er blevet så populære, er det smarte og stilrene design, som er ergonomisk, elegant og tidløst. Telefonen fås i tre flotte farver, silver, gold og grå.

Hvorfor vælge en iPhone 6 Plus?

Den store forskel på en iPhone 6 Plus og en iPhone 6 er groft sagt, at iPhone 6 Plus er en større udgave af iPhone 6. Ved at købe en iPhone 6 Plus får du en større skærm, som blandt andet gør det nemt at se en god film på din telefon.

IPhone 6 Plus har også et større og stærkere batteri end de tidligere modeller. Det vil sige, at du her har en telefon, som er i stand til at afspille lyd i op til 80 timer og afspille video i op til 14 timer. Du kan altså undvære at skulle oplade din telefon i meget længere tid end hos mange af de tidligere modeller.