PRISER PÅ BRUGTE IPHONES

iPhone 8 – 64 GB priser

Vi har fundet gennemsnitsprisen på en iPhone 8 med 64 GB hukommelse til salg på DBA.dk.

Den 27-12-2022, var der 140 eksemplarer til salg af iPhone 8 med 64 GB hukommelse.

Vi har så beregnet gennemsnitsprisen automatisk og kommet frem til at:

En iPhone 8 – 64 GB koster i gennemsnit:

1000 DKK

på DBA.dk
simpleicon.com Collection Of Flat Icon, Symbols And Glyph Icons

Sådan har vi fundet brugtprisen på iPhone 8 – 64 GB

Vi udregner brugt prisen på en model, ved at samle data fra websites som DBA.dk og Facebooks Marketplace. Vi går simpelthen alle annoncer igennem der findes lige nu med en iphone model til salg.

Ud fra de data kan vi så udregne en gennemsnitpris. Hvis der fx er 120 annoncer til salg med en bestemt iPhone, så udregner vi gennemsnitsprisen ud fra de 120 priser på annoncerne. Det giver et ret præcist billede af hvad prisen for en specifik model er lige nu, men husk på at det kun er prisen som telefonen er sat til salg til.

Vi ved ikke noget om hvad telefonen faktisk blev solgt til! Så skal du sælge din telefon kan du bruge vores pris som udgangspunkt, men skal du i stedet købe, så kan det måske betale sig at byde lidt lavere.

Prisudvikling

Fordeling af priser

Så mange annoncer har vi brugt til beregning til prisen på en iPhone 8 – 64 GB
DBA.dk: 140

iPhone 8

IPhone 8 blev udgivet i 2017, og var på alle tænkelige måder både bedre og langt flottere end sine forgængere.

IPhone 8 har ydermere en imponerende ydeevne, som endda er 50% hurtigere end den tidligere model iPhone 7. IPhone 8 kan fås i flere forskellige størrelser, fra 64 GB til 256 GB hukommelse.

Den flotte telefon er som den første af Apples iPhones designet med en flot bagside i glas. Bagsiden er fremstillet i ridsefast glas, samt en 7000-serie aluminiumsramme. Denne model er som den første desuden støv- og vandafvisende, hvilket betyder at telefonen kan holde til 30 min. på en meters dybde. Dette gør modellen til Apples hidtil mest holdbare telefon.

IPhone 8 leveres med iOS 11 og kan fås med op til 256 GB hukommelse. Kameraet i iPhone 8 er det samme som er kendt i iPhone 7, men er alligevel skabt med små forbedringer. Telefonen er udstyret med en bedre sensor og har tilmed en bedre efterbehandling af dine billeder, hvilket betyder at de bliver flottere og langt mere skarpe.

Hvorfor vælge en iPhone 8?

En iPhone 8 lever i høj grad op til alle dine forventninger om nye features som matcher dit alsidige smartphone forbrug. Telefonen er udstyret med en lynhurtig processor, som giver dig mulighed for at streame hurtigt på din iPhone.

Retina HD-skærmen, der understøtter DCI-P3 standard, er med til at gøre iPhone 8 til et oplagt medie til streaming af både film og serier. Displayets lysstyrke er også blevet forbedret betydeligt, hvilket gør det behageligt at både læse og at se film på din iPhone 8, endda også i solskin.

Forbedret batterikapacitet

Batteriet i iPhone 8 er betydeligt forbedret, faktisk hele 7% mindre end i telefonens forgængere. Hvilket vil sige at iPhone 8 kan holde sig kørende i omkring et lille døgn. Er du farten, og vil du gerne have strøm til hele turen, så er det nødvendigt at investere i en power bank, hvis du vil være sikker på at have strøm nok til hele dagen.