PRISER PÅ BRUGTE IPHONES

Hvad koster en måltidskasse egentlig?

I hverdagen kan det være svært at få tid til at skulle finde på aftensmad og lave besværlige retter helt fra bunden. 

Derfor er det heldigt, at der efterhånden findes mange forskellige måltidskasseservices. De findes i lidt forskellige prisklasser og til forskellig smag – alt efter, om man er mest til fisk, vegetar eller mere eller mindre traditionelle retter. Der er altså måltidskasser til enhver smag, og det gør aftensmaden en del nemmere.

Afprøv forskellige måltidskasser med velkomsttilbud

Der findes som sagt rigtig mange forskellige måltidskasser, så det kan være svært at overskue, hvad der passer bedst til ens behov og smag. Det kan derfor være, at man skal overveje at afprøve lidt forskellige, hvis man ikke er helt sikker på, hvad man er mest til.

De fleste måltidskasseservices har velkomsttilbud, så man kan få rabat på de første ordrer. Så kan man altså prøve flere forskellige til en lidt billigere pris. Så behøver man ikke at føle, at man har spildt en masse penge på at prøve det af, hvis man finder ud af, at man ikke er så glad for det alligevel. 

Nogle steder kan man få 20% eller 25% rabat på de første bestillinger – andre steder er det et fast beløb, man kan få i rabat. Sommetider er der også forskellige kendte, der har en rabatkode, som de deler.

Måltidskasser varierer i pris

Der findes efterhånden måltidskasser til enhver smag – og til flere forskellige prisklasser. Man behøver altså ikke nødvendigvis vælge måltidskasser fra, selvom man ikke har det største madbudget. De billigste måltidskasser kan man finde til en pris, der starter omkring 25 kr. per portion mad. Det er altså en pris, hvor mange vil kunne være med, selvom man selvfølgelig i nogle tilfælde vil kunne gøre det billigere ved at lave det helt fra bunden.

De fleste måltidskasser ligger dog i en prisklasse, hvor de koster fra mellem 30 kr. og 40 kr. per portion mad. Her er man altså stadig i en prisklasse, hvor det i hvert fald er noget billigere end at spise på restaurant eller spise take away – og det er sandsynligvis også en del sundere. 

Har man et lidt større madbudget, kan man også få måltidskasser, der koster fra knap 80 kr. per portion.

Få lækker og nem mad uden at det koster en formue

Som det ses ovenfor, behøver det altså ikke at koste en formue at spise mad fra måltidskasser. Alt efter, hvordan madbudgettet ser ud, kan man vælge, hvad der passer bedst – eller man kan vælge efter, hvem der har de retter, man har mest lyst til. Det kommer helt an på, hvad man vægter højest.

Uanset hvilken måltidskasse man vælger, kan man dog godt regne med, at man får nem og lækker aftensmad. Derudover er der også rig mulighed for at få smagt nogle retter, som man ikke spiser så tit. Måske kan man endda blive inspireret til, hvilke retter man selv kan lave, hvis man ikke har tænkt sig at få mad fra måltidskasse hver eneste dag.

Share this post