PRISER PÅ BRUGTE IPHONES

iPhone XR priser

Vi har fundet gennemsnitsprisen på en iPhone XR til salg på DBA.dk for alle modeller uanset lagringsplads.

Den 11-10-2021, var der 208 eksemplarer til salg af iPhone XR.

Vi har så beregnet gennemsnitsprisen automatisk og kommet frem til at:

En iPhone XR koster i gennemsnit:

2000 DKK

på DBA.dk

Se prisen hos forhandler

2695 kr.
Apple iPhone XR 64GB (Sort) - Grade C
3095 kr.
Apple iPhone XR 64GB (Sort) - Grade B
3095 kr.
Apple iPhone XR 64GB (Hvid) - Grade B
3170 kr.
Apple iPhone XR 128GB (Sort) - Grade C
3195 kr.
Apple iPhone XR 64GB (Sort) - Grade A
3295 kr.
Apple iPhone XR 128GB (Sort) - Grade B
3295 kr.
Apple iPhone XR 128GB (Blå) - Grade B
3495 kr.
Apple iPhone XR 256GB (Hvid) - Grade B
3495 kr.
Apple iPhone XR 256GB (Rød) - Grade B
3495 kr.
Apple iPhone XR 256GB (Sort) - Grade B
3595 kr.
Apple iPhone XR 128GB (Sort) - Grade A
3795 kr.
Apple iPhone XR 128GB (Coral) - Grade B
3795 kr.
Apple iPhone XR 128GB (Rød) - Grade B
3795 kr.
Apple iPhone XR 128GB (Hvid) - Grade B
4195.00 kr.
4195.00
iPhone XR
simpleicon.com Collection Of Flat Icon, Symbols And Glyph Icons

Sådan har vi fundet brugtprisen på iPhone XR

Vi udregner brugt prisen på en model, ved at samle data fra websites som DBA.dk og Facebooks Marketplace. Vi går simpelthen alle annoncer igennem der findes lige nu med en iphone model til salg.

Ud fra de data kan vi så udregne en gennemsnitpris. Hvis der fx er 120 annoncer til salg med en bestemt iPhone, så udregner vi gennemsnitsprisen ud fra de 120 priser på annoncerne. Det giver et ret præcist billede af hvad prisen for en specifik model er lige nu, men husk på at det kun er prisen som telefonen er sat til salg til.

Vi ved ikke noget om hvad telefonen faktisk blev solgt til! Så skal du sælge din telefon kan du bruge vores pris som udgangspunkt, men skal du i stedet købe, så kan det måske betale sig at byde lidt lavere.

Prisudvikling

Se prisen på alle modeller af iPhone XR

Model
GB
Pris

Fordeling af priser

Så mange annoncer har vi brugt til beregning til prisen på en iPhone XR
DBA.dk: 208

iPhone XR

IPhone XR er fremstillet med den mest avancerede LCD-skærm, som har en opløsning på 1792 x 828 og 326 ppi. Det betyder at denne telefon er i stand til at gengive præcise farver og dybde i dine billeder. Skærmen er desuden designet med True Tone, som er i stand til at tilpasse sig til det lys og de omgivelser du befinder dig i. Alt dette bevirker også at skærmen er behagelig at kigge i.

IPhone XR er designet i det samme elegante design som den tidligere model, iPhone X. Det vil sige at skærmen er fremstillet af det hårdeste glas, som er forstærket med et aluminiumsbånd som matcher resten af telefonen plus telefonens farve bagpå.

Ligesom det er kendt fra den tidligere model, iPhone X, er kameraet i iPhone XR udstyret med TrueDepth-teknologi. Men bare med en TrueDepth-teknologi som er en tand bedre. TrueDepth registrerer også mere end 50 forskellige muskelbevægelser, som kan gengive dit ansigtsudtryk i en af de 16 forskellige animoji, som også kaldes for emojis.

Endnu bedre pixeltæthed, farver og kontrast med iPhone XR

Med iPhone Xr er det muligt at tage Smart HDR billeder, takket være en ny sensor der sammen med ISP, giver dig en endnu bedre pixeltæthed, farve, kontrast og skygge i dine billeder. Det gælder både i modlys men også hvis du befinder dig i en svag belysning.

Some noget nyt blev iPhone XR introduceret med dybdekontrol, som betyder at du efter billedet er taget, selv kan justere dybdeskarpheden.

Touch ID er ligeledes i denne telefon erstattet med Face ID, som er med til at gøre telefonen endnu mere sikker. Ved hjælp af en infrarød belysning samt punktprojektering, er Face ID i stand til at genkende dit ansigt ved hjælp af mere end 30.000 unikke punkter i dit ansigt.