PRISER PÅ BRUGTE IPHONES

iPhone 8 Plus priser

Vi har fundet gennemsnitsprisen på en iPhone 8 Plus til salg på DBA.dk for alle modeller uanset lagringsplads.

Den 27-12-2022, var der 78 eksemplarer til salg af iPhone 8 Plus.

Vi har så beregnet gennemsnitsprisen automatisk og kommet frem til at:

En iPhone 8 Plus koster i gennemsnit:

1000 DKK

på DBA.dk
simpleicon.com Collection Of Flat Icon, Symbols And Glyph Icons

Sådan har vi fundet brugtprisen på iPhone 8 Plus

Vi udregner brugt prisen på en model, ved at samle data fra websites som DBA.dk og Facebooks Marketplace. Vi går simpelthen alle annoncer igennem der findes lige nu med en iphone model til salg.

Ud fra de data kan vi så udregne en gennemsnitpris. Hvis der fx er 120 annoncer til salg med en bestemt iPhone, så udregner vi gennemsnitsprisen ud fra de 120 priser på annoncerne. Det giver et ret præcist billede af hvad prisen for en specifik model er lige nu, men husk på at det kun er prisen som telefonen er sat til salg til.

Vi ved ikke noget om hvad telefonen faktisk blev solgt til! Så skal du sælge din telefon kan du bruge vores pris som udgangspunkt, men skal du i stedet købe, så kan det måske betale sig at byde lidt lavere.

Prisudvikling

Fordeling af priser

Så mange annoncer har vi brugt til beregning til prisen på en iPhone 8 Plus
DBA.dk: 78

iPhone 8 PLUS

Den elegante iPhone 8 PLUS har efterhånden et par år på bagen. Telefonen blev udgivet i 2017 og er den første iPhone som er designet med en bagside i glas. Telefonen findes i tre flotte farver space grey, gold og silver.

IPhone 8 PLUS er ligesom iPhone 8 IP67 certificeret, og er udstyret med ridsefast glas samt en 7000-series aluminiumsramme. IPhone 8 PLUS vejer 30 gram mere end den første iPhone 6 PLUS, og ligger godt i hånden. IPhone 8 PLUS er støv- og vandafvisende, hvilket betyder at den kan klare 30 min. helt ned til en meters dybde.

Telefonen leveres med IOS 11 og kan fås op til 256 GB. Det indbyggede kamera i iPhone 8 PLUS har en væsentlig bedre sensor plus en bedre efterbehandling, som er med til at give flottere og skarpere billeder.

Hvorfor vælge en iPhone 8 PLUS?

IPhone 8 PLUS er udstyret med en lynhurtig processor, samt en fantastisk Retina HD-skærm, der understøtter DCI-P3 standard. Disse gør særligt iPhone 8 PLUS til en oplagt platform til at streame film på.

IPhone 8 PLUS er forsynet med NFC-support, plus trådløs opladning. NFC-supporten har betydning for at du kan dele data trådløst mellem flere af dine mange platforme.

Både iPhone 8 og iPhone PLUS har mange ligheder, som i høj grad kommer an på telefonens størrelse. Med en iPhone 8 PLUS får du både et bedre kamera plus en længere driftstid hvis du vælger en iPhone 8 PLUS model. Du bør også vælge en iPhone 8 PLUS model med 256 GB, hvis du vil have plads til bøger og arbejdsdokumenter på din telefon.

Alt i alt er iPhone 8 PLUS en fornuftig mobil som indeholder alle de nye features, hvilket betyder, at du får meget for pengene, hvis du vælger denne smarte model.