PRISER PÅ BRUGTE IPHONES

iPhone 7 – 32 GB priser

Vi har fundet gennemsnitsprisen på en iPhone 7 med 32 GB hukommelse til salg på DBA.dk.

Den 27-12-2022, var der 112 eksemplarer til salg af iPhone 7 med 32 GB hukommelse.

Vi har så beregnet gennemsnitsprisen automatisk og kommet frem til at:

En iPhone 7 – 32 GB koster i gennemsnit:

600 DKK

på DBA.dk
simpleicon.com Collection Of Flat Icon, Symbols And Glyph Icons

Sådan har vi fundet brugtprisen på iPhone 7 – 32 GB

Vi udregner brugt prisen på en model, ved at samle data fra websites som DBA.dk og Facebooks Marketplace. Vi går simpelthen alle annoncer igennem der findes lige nu med en iphone model til salg.

Ud fra de data kan vi så udregne en gennemsnitpris. Hvis der fx er 120 annoncer til salg med en bestemt iPhone, så udregner vi gennemsnitsprisen ud fra de 120 priser på annoncerne. Det giver et ret præcist billede af hvad prisen for en specifik model er lige nu, men husk på at det kun er prisen som telefonen er sat til salg til.

Vi ved ikke noget om hvad telefonen faktisk blev solgt til! Så skal du sælge din telefon kan du bruge vores pris som udgangspunkt, men skal du i stedet købe, så kan det måske betale sig at byde lidt lavere.

Prisudvikling

Fordeling af priser

Så mange annoncer har vi brugt til beregning til prisen på en iPhone 7 – 32 GB
DBA.dk: 112

iPhone 7

Apples smarte IPhone 7 blev introduceret tilbage i 2016, og er den tiende generation af den populære iPhone. Med til den nye telefon blev der også introduceret en lang række af nye elementer og nye smarte funktioner. Disse er som tiden er gået blevet standard for Apples mange telefoner, som de er kendte den dag i dag.

IPhone 7 findes i en række forskellige flotte farver – sort, rosa gold, gold, silver og rød. Alle findes med enten 32 GB, 128 GB eller 256 GB lagerplads. Telefonens design ligner meget de tidligere modeller, hvor den røde farve blev specielt designet til en velgørenhedskampagne. IPhone 7 er designet med en lækker Retina skærm på 4,7 tommer. Skærmen er en LCD multitouchskærm som er lavet med IPS-teknologi.

Hvorfor vælge en iPhone 7?

IPhone 7 er vandtæt, hvilket tilbage i 2016 var en af de helt nye funktioner som denne model blev skabt med. Det betyder ganske simpelt, at er du så uheldig at tabe en iPhone 7 i vand eller spilder du vand ud over telefonen, så sker der ingenting takket være telefonens solide og vandtætte kabinet. Dog er det værd at bemærke at du ikke kan tage denne model med i poolen, da telefonen som sådan ikke er 100% vandtæt.

Kameraet i iPhone 7 er en mærkbar opgradering fra tidligere modeller. Den er udstyret med 2 kameraer, hvor det primære er på 12 pixels, mens det såkaldte selfie-kamera er på 7 MP. Det gode kamera gør det muligt at tage billeder i miljøer hvor der ikke er så meget lys, hvilket betyder at kvaliteten af dine billeder er langt bedre, end hvad de tidligere iPhone modeller har kunnet levere.