PRISER PÅ BRUGTE IPHONES

iPhone 6S priser

Vi har fundet gennemsnitsprisen på en iPhone 6S til salg på DBA.dk for alle modeller uanset lagringsplads.

Den 27-12-2022, var der 242 eksemplarer til salg af iPhone 6S.

Vi har så beregnet gennemsnitsprisen automatisk og kommet frem til at:

En iPhone 6S koster i gennemsnit:

599 DKK

på DBA.dk
simpleicon.com Collection Of Flat Icon, Symbols And Glyph Icons

Sådan har vi fundet brugtprisen på iPhone 6S

Vi udregner brugt prisen på en model, ved at samle data fra websites som DBA.dk og Facebooks Marketplace. Vi går simpelthen alle annoncer igennem der findes lige nu med en iphone model til salg.

Ud fra de data kan vi så udregne en gennemsnitpris. Hvis der fx er 120 annoncer til salg med en bestemt iPhone, så udregner vi gennemsnitsprisen ud fra de 120 priser på annoncerne. Det giver et ret præcist billede af hvad prisen for en specifik model er lige nu, men husk på at det kun er prisen som telefonen er sat til salg til.

Vi ved ikke noget om hvad telefonen faktisk blev solgt til! Så skal du sælge din telefon kan du bruge vores pris som udgangspunkt, men skal du i stedet købe, så kan det måske betale sig at byde lidt lavere.

Prisudvikling

Fordeling af priser

Så mange annoncer har vi brugt til beregning til prisen på en iPhone 6S
DBA.dk: 242

iPhone 6S

Den smarte iPhone 6S adskiller sig ikke væsentligt meget fra iPhone 6. Dog er denne iPhone 6S en hel del kraftigere, dels på grund af nogle elementære forskelligheder i telefonens indmad.

IPhone 6S udkom tilbage i oktober 2015. Modellen findes 4 flotte farver – silver, space grey, gold og rosagold. Modellen er lavet med en 4,7 tommer Retina skærm, og er i grove træk en større udgave af iPhone 6. Den smarte model måler 138,3 x 67,1 x 7,1 mm, og har en vægt på 143 g.

Tastaturet er lavet med en multi-berøringsfølsom skærm, som kan “mærke”, hvor hårdt der trykkes på skærmen. Ligeledes er der volume op og ned, samt tænd og sluk funktion.

IPhone 6S er en væsentligt stærkere telefon, hvis man sammenligner den med den tidligere model iPhone 6, da den er udstyret med en stærkere processor. Kameraet i en iPhone 6S har en opløsning på 1334 x 750 pixels ved 326 ppi, og har et 12 Mp vidvinkelkamera.

Hvorfor vælge en iPhone 6S?

IPhone 6S er udstyret med et 12 MP iSight-kamera, hvilket giver dig muligheden for at tage live billeder. Det giver dig også muligheden for at filme i 4K.

Face time kameraet er i denne iPhone 6S også blevet væsentligt forbedret, end i en iPhone 6. Så ønsker du skarpe billeder i en super god kvalitet, så er denne telefon et godt valg.

Du har mulighed for at vælge denne model i enten 16 GB, 64 GB eller 128 GB. Telefonen er lavet til at kunne levere 50 timers lydafspilning samt 11 timers videoafspilning, hvilket også betyder at du sagtens kan undvære din oplader i lang tid.

For at øge sikkerheden er iPhone 6S udstyret med Touch ID, nøjagtig ligesom iPhone 6 og iPhone S PLUS. Men da denne model er den nyeste variant af disse 3, er denne iPhones fingertryks aflæser en del bedre end de tidligere 2 modeller.