PRISER PÅ BRUGTE IPHONES

Sådan sparer du penge på fliserens

Man with Electric Pressure Washer. Vector illustration

Flisepest, alger og mos på fliserne får terassen eller indkørslen til at se kedelig og uindbydende ud og for folk der ikke har så meget forstand på hus og have kan det næsten virke som om du er ligeglad.

Løsningen er heldigvis ret ligetil, nemlig fliserens og algerens.

Her bruger man en højtryksspuler med fliserens der effektivt fjerner plamagerne og så er den sådan set klaret. For at undgå at flisepesten eller algerne kommer tilbage sprøjter man med imprægnering, for eksempel med nano-materiale.

Prisen på fliserens svinger en hel del. Hvis man opgør prisen pr. m2 så svinger det fra ca. 50kr og helt op til 70 m2, men hertil kommer andre udgifter og eventuelle minimumsbeløb. Det er for eksempel almindeligt at selv om prisen er på fx 50kr, så skal der minimum købes for 4000kr også selvom man kun skal have renset 40 m2.

På hjemmesiden Fliserenstilbud.dk kan du derfor se præcis hvor meget du skal af med. Her har de fundet de samlede priser med alt inklusive så det bliver lettere at sammenligne og finde det gode tilbud. De skriver på deres hjemmeside:

“…Prisen på at få renset dine fliser af en professionel fagmand afhænger af flere forskellige parametre. Det er: 

  • Hvor mange kvadratmeter din terrasse er.
  • Om den skal behandles en eller to gange. 
  • Og om det er en hverdag eller weekend.

Fliserens koster typisk 50-70 kr pr. m2, hvis der også skal imprægneres. Fliserens alene koster fra 30 kr. m2 og op.

Der er mange penge at spare på fliserens. Helt op til 50% hvis du har en mindre terasse…”

Der er altså mange penge at spare hvis du går efter det billigste tilbud. Hjemmesiden gør det også muligt at sortere i resultaterne, så du kan finde nogen der kører ud i din landsdel. Der findes flere firmaer der kører ud i hele landet.

Share this post