PRISER PÅ BRUGTE IPHONES

iPhone XS Max – 512 GB priser

Vi har fundet gennemsnitsprisen på en iPhone XS Max med 512 GB hukommelse til salg på DBA.dk.

Den 27-12-2022, var der 32 eksemplarer til salg af iPhone XS Max med 512 GB hukommelse.

Vi har så beregnet gennemsnitsprisen automatisk og kommet frem til at:

En iPhone XS Max – 512 GB koster i gennemsnit:

1500 DKK

på DBA.dk
simpleicon.com Collection Of Flat Icon, Symbols And Glyph Icons

Sådan har vi fundet brugtprisen på iPhone XS Max – 512 GB

Vi udregner brugt prisen på en model, ved at samle data fra websites som DBA.dk og Facebooks Marketplace. Vi går simpelthen alle annoncer igennem der findes lige nu med en iphone model til salg.

Ud fra de data kan vi så udregne en gennemsnitpris. Hvis der fx er 120 annoncer til salg med en bestemt iPhone, så udregner vi gennemsnitsprisen ud fra de 120 priser på annoncerne. Det giver et ret præcist billede af hvad prisen for en specifik model er lige nu, men husk på at det kun er prisen som telefonen er sat til salg til.

Vi ved ikke noget om hvad telefonen faktisk blev solgt til! Så skal du sælge din telefon kan du bruge vores pris som udgangspunkt, men skal du i stedet købe, så kan det måske betale sig at byde lidt lavere.

Prisudvikling

Fordeling af priser

Så mange annoncer har vi brugt til beregning til prisen på en iPhone XS Max – 512 GB
DBA.dk: 32

iPhone XS

Den elegante iPhone XS findes i tre moderne farver, gold, silver og space grey. Med sin størrelse på 143,6 x 70,9 x 7,7 mm, samt en vægt på 177 gram, er denne telefon en brugervenlig telefon, som ligger godt i hånden.

Telefonen er lavet med en Retina OLED-skærm med 2436 x 1125 opløsning, som giver et højt kontrastforhold. Hvilket betyder en ægte dybsort og strålende farver med en 458 ppi pixeltæthed.

Skærmen på iPhone XS har ligesom iPhone XR også True Tone, som tilpasser sig farvetemperatur og hvidbalance, hvilket er med til at gøre det behageligt at se på skærmen.

Front-kameraet i telefonen gør det muligt at tage endnu bedre billeder og portrætter med dybdeeffekt. Det er også muligt efterfølgende at redigere dybdeskarpheden i dine billeder. True Depth er også her i stand til at registrere mere end 50 forskellige muskelbevægelser i ansigtet, som sammen med en A12 Bionic-chip kan gengive dit ansigtsudtryk i en af de 16 emojis, også kaldet for Animoji.

Vælger du en iPhone XS skal du først og fremmest være opmærksom på, hvor meget hukommelse du har brug for. IPhonen er lavet med hukommelser på 64 GB, 256 GB og 512 GB. Bruger du for eksempel din telefon til at tage mange billeder, så skal du vælge den med den største hukommelse.

Er du på udkig efter en smart iPhone i et elegant design, med en fantastisk ydeevne, en vandtæt skærm og en lang batterilevetid. Så er iPhone XS en god telefon som indeholder det hele. IPhone XS er nemlig som udgangspunkt vandtæt, den kan holde til at være under vandet i op til 30 minutter, og kan også holde til at der bliver spildt vand ud over den.

Med hensyn til lyd er iPhone XS´s højttalere parret med forbedringer i softwaren, som giver dig en endnu rigere lydoplevelse, end den du er vant til.