PRISER PÅ BRUGTE IPHONES

iPhone 7 Plus – 8 GB priser

Vi har fundet gennemsnitsprisen på en iPhone 7 Plus med 8 GB hukommelse til salg på DBA.dk.

Den 02-05-2022, var der 11 eksemplarer til salg af iPhone 7 Plus med 8 GB hukommelse.

Vi har så beregnet gennemsnitsprisen automatisk og kommet frem til at:

En iPhone 7 Plus – 8 GB koster i gennemsnit:

30 DKK

på DBA.dk
simpleicon.com Collection Of Flat Icon, Symbols And Glyph Icons

Sådan har vi fundet brugtprisen på iPhone 7 Plus – 8 GB

Vi udregner brugt prisen på en model, ved at samle data fra websites som DBA.dk og Facebooks Marketplace. Vi går simpelthen alle annoncer igennem der findes lige nu med en iphone model til salg.

Ud fra de data kan vi så udregne en gennemsnitpris. Hvis der fx er 120 annoncer til salg med en bestemt iPhone, så udregner vi gennemsnitsprisen ud fra de 120 priser på annoncerne. Det giver et ret præcist billede af hvad prisen for en specifik model er lige nu, men husk på at det kun er prisen som telefonen er sat til salg til.

Vi ved ikke noget om hvad telefonen faktisk blev solgt til! Så skal du sælge din telefon kan du bruge vores pris som udgangspunkt, men skal du i stedet købe, så kan det måske betale sig at byde lidt lavere.

Prisudvikling

Fordeling af priser

Så mange annoncer har vi brugt til beregning til prisen på en iPhone 7 Plus – 8 GB
DBA.dk: 11

iPhone 7 PLUS

Vælger du en iPhone 7 PLUS, ligner den til forveksling en iPhone 7. De to telefoner har den samme indbyggede processor og består grundlæggende af den samme indmad.

Den store forskel ligger i størrelsen på telefonerne, samt det indbyggede kamera. IPhone 7 Plus har også en bedre batterilevetid end den tidligere model iPhone 7.

Med den smarte iPhone 7 PLUS, får du en stor skærm 5,5 tommer, som har en opløsning på 1920 x 1080 ved 401 ppi. Kameraet er en kombination af 2 linser, den ene en telelinse, mens den anden er en vidvinkellinse som er kendt fra den tidligere model. Begge linser er 12 MP.

IPhone 7 PLUS blev udgivet i 2016, som med sin størrelse er en mellemting mellem en smartphone og en tablet. PLUS modellen bliver også på grund af skærmens størrelse kaldet for en Phablet. Phablet er en perfekt størrelse til dem som for eksempel ønsker at se film og videoer på deres telefon.

Ligesom en iPhone 7, er denne model også vandtæt og kan derfor holde til at der bliver spildt vand på den.

IPhone 7 PLUS er designet uden et jackstik, og det er derfor ikke muligt at tilkoble høretelefoner som har brug for et jackstik. Alligevel er de trådløse Airpods altid en mulighed, som gør det muligt for dig at høre musik igennem din iPhone.

IPhone 7 PLUS specifikationer

Størrelsen på en iPhone 7 PLUS er 15,82 x 7,79 x 0,73 cm, og har en vægt på 188 gram. Vælger du en iPhone 7 PLUS model, kan du vælge mellem et mange smarte farver – gold, silver, sort, rosa gold og rød.

Ønsker du en stilfuld og anderledes farve på din iPhone 7 PLUS, bør du overveje den røde variant som i dag hører til blandt de sjældne. Den røde variant blev specialdesignet i forbindelse med en velgørenhedskampagne, og er derfor ikke en farve i mange af de andre iPhone varianter.

Du kan vælge en iPhone 7 PLUS model i enten 32 GB, 128 GB eller helt op til 256 GB.