PRISER PÅ BRUGTE IPHONES

iPhone 6S Plus – 64 GB priser

Vi har fundet gennemsnitsprisen på en iPhone 6S Plus med 64 GB hukommelse til salg på DBA.dk.

Den 27-12-2022, var der 12 eksemplarer til salg af iPhone 6S Plus med 64 GB hukommelse.

Vi har så beregnet gennemsnitsprisen automatisk og kommet frem til at:

En iPhone 6S Plus – 64 GB koster i gennemsnit:

550 DKK

på DBA.dk
simpleicon.com Collection Of Flat Icon, Symbols And Glyph Icons

Sådan har vi fundet brugtprisen på iPhone 6S Plus – 64 GB

Vi udregner brugt prisen på en model, ved at samle data fra websites som DBA.dk og Facebooks Marketplace. Vi går simpelthen alle annoncer igennem der findes lige nu med en iphone model til salg.

Ud fra de data kan vi så udregne en gennemsnitpris. Hvis der fx er 120 annoncer til salg med en bestemt iPhone, så udregner vi gennemsnitsprisen ud fra de 120 priser på annoncerne. Det giver et ret præcist billede af hvad prisen for en specifik model er lige nu, men husk på at det kun er prisen som telefonen er sat til salg til.

Vi ved ikke noget om hvad telefonen faktisk blev solgt til! Så skal du sælge din telefon kan du bruge vores pris som udgangspunkt, men skal du i stedet købe, så kan det måske betale sig at byde lidt lavere.

Prisudvikling

Fordeling af priser

Så mange annoncer har vi brugt til beregning til prisen på en iPhone 6S Plus – 64 GB
DBA.dk: 12

iPhone 6S PLUS

Apples iPhone 6S PLUS er en af de varianter fra 2015, som har en hel række af fantastiske features med sig. Telefonen er designet i et stilrent design, og har et mål på 15,8 x 7,79 x 0,73 cm og en vægt på 192 gram, som gør telefonen nem at holde i hånden. IPhone 6S PLUS kan fås i 4 forskellige farver; rosa gold, silver, gold og space grey.

Den smarte iPhone 6S PLUS har en imponerende ydeevne, og er den første af Apples iPhones som er udstyret med 2 GB intern hukommelse. Hvad angår lagerplads i telefonen, er der hele 4 konfigurationer at vælge imellem, hvilket betyder at du kan vælge mellem 16 GB, 32 GB, 64 GB og 128 GB.

IPhone med touch-funktion

IPhone 6S PLUS er den første af Appels telefoner som er designet med 3D touch. Det betyder at telefonen selv kan registrere hvor hårdt telefonen berøres. Er du en af dem som gerne vil bruge dine gamle høretelefoner, er iPhone 6S PLUS en telefon som er værd at overveje fremfor de nyeste modeller. Telefoner har nemlig et hovedtelefonstik (AUX), modsat de nye iPhones.

Nøjagtig ligesom den hardware du finder i telefonen, så har kameraet i iPhone 6S PLUS også fået et stort løft. Det vil sige at pixelantallet er blevet forøget, så det bagudvendte kamera nu har 12 megapixel, mens telefonens forreste kamera har fået 5 megapixel.

Udover et kamera som kan tage fantastiske billeder, så er det med iPhone 6S PLUS også muligt at optage video. Med denne model kan du optage i 4K, altså får du mulighed for at optage dine videoer i ultra HD, som blandt andet giver dine videoer et flot professionelt udtryk.

Telefonens store skærmstørrelse sørger desuden for at du endda kan bruge telefonen som en tablet, til for eksempel til at se dine yndlingsfilm på.