PRISER PÅ BRUGTE IPHONES

iPhone 6 – 16 GB priser

Vi har fundet gennemsnitsprisen på en iPhone 6 med 16 GB hukommelse til salg på DBA.dk.

Den 27-12-2022, var der 68 eksemplarer til salg af iPhone 6 med 16 GB hukommelse.

Vi har så beregnet gennemsnitsprisen automatisk og kommet frem til at:

En iPhone 6 – 16 GB koster i gennemsnit:

450 DKK

på DBA.dk
simpleicon.com Collection Of Flat Icon, Symbols And Glyph Icons

Sådan har vi fundet brugtprisen på iPhone 6 – 16 GB

Vi udregner brugt prisen på en model, ved at samle data fra websites som DBA.dk og Facebooks Marketplace. Vi går simpelthen alle annoncer igennem der findes lige nu med en iphone model til salg.

Ud fra de data kan vi så udregne en gennemsnitpris. Hvis der fx er 120 annoncer til salg med en bestemt iPhone, så udregner vi gennemsnitsprisen ud fra de 120 priser på annoncerne. Det giver et ret præcist billede af hvad prisen for en specifik model er lige nu, men husk på at det kun er prisen som telefonen er sat til salg til.

Vi ved ikke noget om hvad telefonen faktisk blev solgt til! Så skal du sælge din telefon kan du bruge vores pris som udgangspunkt, men skal du i stedet købe, så kan det måske betale sig at byde lidt lavere.

Prisudvikling

Fordeling af priser

Så mange annoncer har vi brugt til beregning til prisen på en iPhone 6 – 16 GB
DBA.dk: 68

iPhone 6

iPhone 6 blev lanceret tilbage i 2014 og fås i farverne grå, gold og sort. Telefonens design er ikke ret meget anderledes end Apples tidligere model og meget af det gamle design er bibeholdt, mens skærmstørrelsen er steget til en 4,7 tommer skærm.

Med den store skærm på iPhone 6, begyndte en helt ny tendens. Nemlig større telefoner, som også kaldes for “phablets” i daglig tale.

Telefonen er lavet med fire forskellige mængder lagerplads; 16 GB, 32 GB, 64 GB og 128 GB, og har et mål på 138,1 x 67 x 6,9 mm.

Et smart design som ikke er til at tage fejl af

Designet på iPhone 6 er ikke til at tage fejl af. Designet som er kendt fra Apples tidligere generationer er bibeholdt, og de runde bløde kanter giver telefonen et godt greb, samtidig med at den føles behagelig at holde i hånden.

Det som særligt adskiller iPhone 6 fra tidligere generationer, er den lille kameralinse, som stikker ud på bagsiden af telefonen. Denne kan nemt beskyttes, og mange bruger derfor et smart mobilcover for at beskytte den udsatte linse.

Skærmen på iPhone 6 er en LCD-multitouch skærm med widescreen og IPS-teknologi, og har en opløsning på 1334 x 750 pixels ved 326 ppi.

Kameraet på iPhone 6 har en vidvinkel linse på 8 MP, samt en blændeåbning på 2,2. IPhone 6 kan optage video i 1080 p med hele 60 billeder i sekundet. Desuden har du også mulighed for at optage videoer i slowmotion med 120 eller 240 billeder i sekundet.

Hvorfor købe en iPhone 6?

Selvom iPhone 6 efterhånden er en gammel telefon fra Apple, så er det stadig en lækker telefon som til og med også er meget brugervenlig. Den vejer ikke ret meget, 129 gram, og den brugervenlige størrelse samt den lette vægt, gør telefonen behagelig og nem at betjene – også med en enkelt hånd. Med en iPhone 6 har du også den praktiske mulighed for at betale i butikker og i apps ved hjælp af telefonens touch ID.