PRISER PÅ BRUGTE IPHONES

iPhone 11 Pro Max – 64 GB priser

Vi har fundet gennemsnitsprisen på en iPhone 11 Pro Max med 64 GB hukommelse til salg på DBA.dk.

Den 27-12-2022, var der 48 eksemplarer til salg af iPhone 11 Pro Max med 64 GB hukommelse.

Vi har så beregnet gennemsnitsprisen automatisk og kommet frem til at:

En iPhone 11 Pro Max – 64 GB koster i gennemsnit:

3500 DKK

på DBA.dk
simpleicon.com Collection Of Flat Icon, Symbols And Glyph Icons

Sådan har vi fundet brugtprisen på iPhone 11 Pro Max – 64 GB

Vi udregner brugt prisen på en model, ved at samle data fra websites som DBA.dk og Facebooks Marketplace. Vi går simpelthen alle annoncer igennem der findes lige nu med en iphone model til salg.

Ud fra de data kan vi så udregne en gennemsnitpris. Hvis der fx er 120 annoncer til salg med en bestemt iPhone, så udregner vi gennemsnitsprisen ud fra de 120 priser på annoncerne. Det giver et ret præcist billede af hvad prisen for en specifik model er lige nu, men husk på at det kun er prisen som telefonen er sat til salg til.

Vi ved ikke noget om hvad telefonen faktisk blev solgt til! Så skal du sælge din telefon kan du bruge vores pris som udgangspunkt, men skal du i stedet købe, så kan det måske betale sig at byde lidt lavere.

Prisudvikling

Fordeling af priser

Så mange annoncer har vi brugt til beregning til prisen på en iPhone 11 Pro Max – 64 GB
DBA.dk: 48

iPhone 11 PRO MAX

IPhone 11 PRO MAX er den telefon, hvor både hardware og software er perfekt sammensat i forhold til hinanden. Telefonen er designet med den mest avancerede teknologi, som gør telefonen mærkbar forskellig fra tidligere versioner af iPhones.

Det nye i iPhone 11 PRO MAX er, at den har hele to forskellige lysstyrker, hvilket gør skærmen knivskarp – også når den udsættes for direkte sollys. IPhone 11 PRO MAX er designet med et trippel kamera på bagsiden, som indeholder et 12 MP telekamera, et 12 MP vidvinkelkamera samt en 12 MP ultravidvinkellinse. Disse 3 linser giver dig mulighed for tage alt lige detaljerede close-ups til smukke landskabsbilleder.

Den perfekte sammensætning mellem hardware og software vil, på grund af den kraftfulde A13 bionic-chip få dine billeder til at se topprofessionelle ud. Et godt eksempel er at kameraet i iPhone 11 PRO MAX, selv er i stand til at genkende dit motiv. Er der for eksempel personer i dit motiv, vil disse blive behandlet anderledes end resten at dit billede. Dette giver dit motiv flotte kontraster, skygger og flotte naturlige hudtoner, hvis der er ansigter i dit motiv.

IPhone 11 PRO MAX er fremstillet i materialer af den absolut højeste kvalitet. Telefonens blanke overflader er fremstillet af glas, som er ekstra forstærket imod stød og slag. Faktisk er dette glas det hidtil stærkeste glas der findes i en smartphone. Telefonen findes ligesom iPhone 11 PRO også i tre flotte farver; midnight green, silver, space grey og gold, og har en brugervenlig størrelse på 158 x 77,8 x 8,1 mm, samt en vægt på 226 gram.

Desuden er telefonen også vandafvisende, og kan derfor holde helt ned til 4 meters dybde i op til 30 minutter. Det betyder, at du ikke skal være bange for at telefonen går i stykker, hvis du er uheldig at komme til at spilde vand over den.