PRISER PÅ BRUGTE IPHONES

iPhone 11 Pro – 512 GB priser

Vi har fundet gennemsnitsprisen på en iPhone 11 Pro med 512 GB hukommelse til salg på DBA.dk.

Den 27-12-2022, var der 14 eksemplarer til salg af iPhone 11 Pro med 512 GB hukommelse.

Vi har så beregnet gennemsnitsprisen automatisk og kommet frem til at:

En iPhone 11 Pro – 512 GB koster i gennemsnit:

3550 DKK

på DBA.dk
simpleicon.com Collection Of Flat Icon, Symbols And Glyph Icons

Sådan har vi fundet brugtprisen på iPhone 11 Pro – 512 GB

Vi udregner brugt prisen på en model, ved at samle data fra websites som DBA.dk og Facebooks Marketplace. Vi går simpelthen alle annoncer igennem der findes lige nu med en iphone model til salg.

Ud fra de data kan vi så udregne en gennemsnitpris. Hvis der fx er 120 annoncer til salg med en bestemt iPhone, så udregner vi gennemsnitsprisen ud fra de 120 priser på annoncerne. Det giver et ret præcist billede af hvad prisen for en specifik model er lige nu, men husk på at det kun er prisen som telefonen er sat til salg til.

Vi ved ikke noget om hvad telefonen faktisk blev solgt til! Så skal du sælge din telefon kan du bruge vores pris som udgangspunkt, men skal du i stedet købe, så kan det måske betale sig at byde lidt lavere.

Prisudvikling

Fordeling af priser

Så mange annoncer har vi brugt til beregning til prisen på en iPhone 11 Pro – 512 GB
DBA.dk: 14

iPhone 11 PRO

IPhone 11 PRO er en smartphone som er designet i materialer af den højeste kvalitet. Rammen i rustfri stål passer flot sammen med telefonens elegante glasoverflader, der er skåret ud af et enkelt stykke glas.

IPhone 11 PRO findes i fire flotte farver, midnight green, space grey, silver samt en flot ny variant i gold. Telefonen har en brugervenlig størrelse på 144 x 71,4 x 8,1 mm, samt en beskeden vægt på 188 gram, som gør den behagelig at holde i hånden. Det er muligt at vælge telefonen med 3 forskellige interne hukommelser, 64 GB, 256 GB og 512 GB, som bør overvejes alt efter hvad telefonen skal bruges til.

Telefonen er, som de tidligere modeller også vandafvisende. Denne model kan klare helt ned til fire meters dybde, i op til 30 minutter. Det betyder derfor at du ikke behøver at bekymre dig om vandskader, hvis du ved et uheld spilder vand ud over telefonen.

IPhone 11 PRO er som den første telefon designet med et trippel-kamera på bagsiden. Kameraet består af et 12 MP telekamera, 12 MP ultravidvinkellinse og en 12 MP vidvinkelkamera. Ved hjælp af ultravidvinkellinsen får du et synsfelt på 120 grader, og er derfor ikke begrænset til kun at tage billeder indenfor telefonens ramme.

Som noget helt nyt, kan man med iPhone 11 PRO optage slowmotion selfies, takket være frontkameraet på 12 MP. Den forbedrede Super Retina Skærm XDR, gør det muligt at se indholdet på displayet lettere at se, også i direkte sollys.

Den høje kvalitet på telefonens skærm, gør det muligt at spille spil og at bruge apps, med en grafik i super høj kvalitet. Udover alle de smarte features som iPhone 11 PRO er designet med, får du også en uovertruffen Dolby Atmos lyd, samt mulighed for at tilslutte hele to sæt AirPods.