PRISER PÅ BRUGTE IPHONES

iPhone 11 – 64 GB priser

Vi har fundet gennemsnitsprisen på en iPhone 11 med 64 GB hukommelse til salg på DBA.dk.

Den 27-12-2022, var der 84 eksemplarer til salg af iPhone 11 med 64 GB hukommelse.

Vi har så beregnet gennemsnitsprisen automatisk og kommet frem til at:

En iPhone 11 – 64 GB koster i gennemsnit:

2400 DKK

på DBA.dk
simpleicon.com Collection Of Flat Icon, Symbols And Glyph Icons

Sådan har vi fundet brugtprisen på iPhone 11 – 64 GB

Vi udregner brugt prisen på en model, ved at samle data fra websites som DBA.dk og Facebooks Marketplace. Vi går simpelthen alle annoncer igennem der findes lige nu med en iphone model til salg.

Ud fra de data kan vi så udregne en gennemsnitpris. Hvis der fx er 120 annoncer til salg med en bestemt iPhone, så udregner vi gennemsnitsprisen ud fra de 120 priser på annoncerne. Det giver et ret præcist billede af hvad prisen for en specifik model er lige nu, men husk på at det kun er prisen som telefonen er sat til salg til.

Vi ved ikke noget om hvad telefonen faktisk blev solgt til! Så skal du sælge din telefon kan du bruge vores pris som udgangspunkt, men skal du i stedet købe, så kan det måske betale sig at byde lidt lavere.

Prisudvikling

Fordeling af priser

Så mange annoncer har vi brugt til beregning til prisen på en iPhone 11 – 64 GB
DBA.dk: 84

iPhone 11

Den smarte iPhone 11 udkom i 2019, og er designet med en stærk præcisions skåret skærm, som er formet af et enkelt stykke glas. Dette betyder at iPhone 11 har det hidtil stærkeste glas som findes på en mobiltelefon. iPhone 11 er vandafvisende op til 2 meters dybde!

Med en stærk og holdbar aluminiumsramme, får du et produkt som bare holder. Det samme gør de smukke nuancer, som blandt andet er, udover de gængse hvide og sorte varianter – en gul, lilla, rød og en flot grøn variant.

Vidvinkel og ultravidvinkel i iPhone 11

iPhone 11 har i sit kamera installeret en autofokus funktion, samt ansigtsgenkendelse. Ligeledes træder Night Mode i kraft når kameraet i telefonen registrerer at det er nødvendigt. Quick Take optager tilmed en lille video når der tages et billede, hvis man ønsker det.

Ved hjælp af face ID, kan du bruge dit ansigt til at låse din iPhone 11 op. Det samme gælder i apps, hvor du ved hjælp af et enkelt øjekast, får adgang til adskillige apps.

Smukke portrætter i slowmotion

Skal du bruge din iPhone 11, til at tage portrætbilleder, så fungerer kameraet i denne telefon rigtig godt. High – Key Mono-Funktion betyder at dine billeder er præcis lige så gode som var de taget i et studie. Du justerer selv lyset på dine billeder, ved hjælp af den indbyggede portræt lys kontrol.

Video optages i 4K med 60 billeder pr. Sek. Du finder også slofies, som er en slowmotion feature til selfiekameraet. Vender du dit kamera vandret, så zoomer kameraet automatisk ud, så du kan få det hele med.

Du behøver kun en enkelt opladning med iPhone 11

Takket være en hardware og software som er gode til at arbejde sammen, har du her en telefon som har batteri nok til hele dagen, og du behøver derfor ikke bekymre dig om strøm eller at skulle have en powerbank med som back-up.