PRISER PÅ BRUGTE IPHONES

Hvor meget kan du spare ved at shoppe i Sverige?

Leder du efter en måde, hvorpå du kan spare lidt penge? 

Måske har du i nogen tid kastet lange blikke over til vores svenske naboer. Selvom de i høj grad har samme prisniveauer som herhjemme, kan man ikke afkræfte den kendsgerning, at de også sælger visse varetyper en smule billigere.

Der kan være mange fordele ved at prøve at optimere sin økonomi. Det kan være, at du er i færd med at spare op til din næste store rejse – men måske søger du også bare mere økonomisk pusterum. 

Årsagerne kan være mange, men en ting er sikkert: Det kan aldrig skade at prøve at spare lidt penge.

Tøj

Et punkt, hvor svenskerne er et par skridt foran os, er i forhold til tøj. Hvis du handler tøj i Sverige, vil du opleve, at det kan fås billigere end herhjemme. 

Du er dog sandsynligvis bosat i Danmark, og transporten/leveringen af dit tøj er sandsynligvis mere omkostningsfuld end blot at købe tøj i Danmark. 

I tilfælde af at du allerede befinder dig i Sverige, kan du dog med fordel udnytte lejligheden til at udvide din garderobe.

Elektronik

Er du på udkig efter en ny telefon? At købe nyt elektronik kan være en pengeødslende affære, og du har måske af denne grund overvejet alternativer. 

Svenskerne kan i nogen grad sælge elektronik en smule billigere herhjemme, men ofte er priserne meget ens. Det giver derfor ikke meget mening at købe sin elektronik i Sverige. 

Hvis du virkelig gerne vil spare dine penge, bør du overveje at købe genbrugt elektronik. Her redder du ikke bare din pengepung, men du gør også miljøet en tjeneste. 

Fitnessudstyr

I mange tilfælde køber folk deres fitnessudstyr på en gang, og det er ofte ikke en ubetydelig udgift, de kommer af med. Hvis du selv står og overvejer at købe en ny motionscykel eller en lækker romaskine, eller “roddmaskin” som det hedder i Sverige, kan de danske priser let komme til at virke svimlende høje.

De svenske prisklasser kan desværre ikke komme dig til hjælp her, da de faktisk ofte er højere end i Danmark. Det giver derfor ikke mening at shoppe sit fitnessudstyr her. 

Du kan dog sagtens finde glimrende tilbud på fitnessudstyr i Danmark, især hvis du er lidt årvågen og nøje overvåger de produkter, du kunne tænke dig at købe. Generelt må man være oppe på dupperne, hvis man gerne vil spare penge. 

Legetøj

Noget legetøj kan også være en hel del billigere, for eksempel trampoliner, men husk at tjekke kursforskellen på dagen, da det kan være store forskelle når du køber et dyrt produkt.

Share this post